lördag 20 juni 2009

Växterna ser lite ledsna ut=(

Växterna ser lite ledsna ut. Har gjort en ny rabatt:) så de blev uppryckta med rötterna och brutalt flyttade. Hoppas de återhämtar sig. Pixie

18 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad ni pysslar med trädgårdarna, vad har hänt?? :) Fint iaf

Anonym sa...

Tycker det är himlans roligt faktiskt med trädgård, önskar att jag hade större och mer tid. Så var det inte riktigt när jag bodde i ett hus en gång...hehe, då var det inget vidare, snarare gräsklipparångest. Men nu är jag så där fint vuxen, så att påta i trädgården är min grej!!

Hoppas bara att det tar sig nu...de ser lite vissna ut på bilden=(

Anonym sa...

Ja kul att intressen kan skifta lite då :)

Det tror jag nog att det gör ( nu säger jag saker jag inte har en aning om ) men att bli uppryckt med rötterna och flyttade rätt som det är kanske är en liten chock även för en blomma :)

Anonym sa...

ja kanske det...men jag ska vårda dem ömt...så att de kan trivas snabbt!!=)

hur går det med er flytt!!??

Anonym sa...

Ja de är nog pigga och glada om nån dag igen :)

Jodå, man borde väl packat lite mer och sådär men jag ska göra ett litet ryck im hade jag tänkt. Sen blir det ju storflytt nästa helg, kul..

Toppenbloggen sa...

puhu...så tråkigt att flytta, men skönt när det är klart!!=)

Anonym sa...

Det var en 5 rummare va?=)

Anonym sa...

hehe ja precis, måste ju ha lite ytor :)

Anonym sa...

hm är det frissans gamla lägenhet eller? *nyfiken*

Flytt, ja det är ju inget vidare.. Men kul när det är klart..

Ja det var värst vilka hemmafruar vi börjar bli, får nog bryta lite mönster i sommar och partaja lite.. eller iaf en gång? Men samtidigt är det ju skönt att man får nya intressen i livet..

Nillah

Anonym sa...

Haha nä det är det inte, den står nog tom än vad jag har sett..

Ja en gång räcker nog faktiskt, det blir roligare om det blir sällan.

Anonym sa...

Mäh?? Hänger inte med alls...vem är "frissan"? Å varför " " Vadå är hon undercover agent, å kallas för "frissan" eller vad?? Uppdatera mig, gillar inte att jag inte följer med i erat snack direkt=)jag vill med veeeeeeeeta SAKER!!

Pixie

Anonym sa...

dEN ENSAMMA MAMMAN har visst flyttat.. hörde det ryktesvägen.. jaså du visste vAR HOn bodde hihi ingick husesyn i klippningen eller?? haha//N

Anonym sa...

Jaha? Hm, om hon bor kvar där hon bodde förut vet till och med jag vart det är/var...lilla mini och hennes döttrar började ju leka redan på min tid...sen om de gör det nu vet jag ju inte...så jag ska ju självklart inte gå i försvar för herrn i (på hade inte låtit så bra med tanke på säters sjukhus, hihi)Säter/Stöpen, utan det var nog så att DET ingick i "klippningen"=)moahahaha, redan på min tid ingick det allt möjligt när vi råkade stöta ihop med damen i fråga, eller så var det min svartsjuka fantasi som skenade, det ska jag låta vara oskrivet=) /Pixie

Anonym sa...

Hahaha..nä Mini och den ena av döttrarna leker fortfarande väldigt mycket. Om ni går in på frissans blogg och kollar så finns det ett kort 10 Juni på Mini och kompisen.

Å för att göra en sak klar, det har inte ingått någonting någon gång, där var det faktiskt nån annan som var lite sotis för en gångs skull :)

Anonym sa...

Var ju såklart tvungen att kika in på hennes blogg o titta på din dotter, vilken söt tjej du har.. Det är ju barna man ser att åren går, herregud så stor tjej hon blivit!

//N

Anonym sa...

Ja tiden springer iväg, rätt sjukt att de är tio år nu..Tack så mycket också! :)

Anonym sa...

Helt sjukt...vad tiden har rusat...att hon blivit så stor...?? Jättejättefin är hon eran gumma...verkligen...det var ett tag sedan vi hittade på bus hon och jag, men det känns som nyss...ja jösses, är lite tagen. Vad kul att de fortfarande är goa kompisar=)...

Anonym sa...

Ja det känns konstigare när man ser dem på kort tycker jag. I mina ögon är hon ju fortfarande min bebis som jag gosar med som vanligt, men man får väl inse att den tiden är förbi :) Ja nu snurrar du nog inte runt med henne som förr tror jag..hon kanske snurrar med dig ist :)

Kul att de är kompisar, det är samma vänner i samma klass fortfarande så det är jättebra. Känns tryggt