lördag 27 juni 2009

dålig kvalitet...

Detta kallar jag dålig kvalitet. Tror vi köpte dem förra året på ullared, billiga men så dåliga. De gick inte bara av utan de näst intill "sprängdes" i tusen bitar "lätt överdrift" när vi skulle skära kött som inte var särkilt svårskuret. Dåligt!
//Nillah

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hm..engångsbestick...ska man använda en gång, inte i ett helt år...hihihhi skoja skoja.

vilken skitkvalité...å där infriades min fördom om ullared...jag som skulle ta mig dit var det tänkt ju, nu skippas det i tio år till.

Pixie

Therese sa...

jag har köpt massa grejer där under flera år. o har aldrig varit med om dålig kvalitet. engångsbestick har jag missat iofs :-) men å andra sidan har jag aldrig varit med om engångsbestick som man kan skära med utan att de går av. ;-)

Anonym sa...

Jaha...å där kom suget att åka igen...hihi=)

Pixie

Anonym sa...

Haha här var det visst som att svära i kyrkan att prata illa om ullared.. hehe

Alltså vi var där förra året på när vi ändå var i falkenberg.. Köpte mest massa smågrejer, var mest bara nyfikna, tyckte att det liknade ett stort ÖB, köper hellre lite dyrare med kvalitet.. men en dag med mycket energi så vet man aldrig.. Skoaffären som låg utanför på samma område var däremot grymt bra!!

HAr aldrig varit med om sämre plastbestick iaf, och då har vi provat en del.. Icas som vi använde när kusse var här var grymt bra.. ;)

//N

Anonym sa...

Ska det va såhär?? Ska det va såhär??

Ring Sverker :)