måndag 29 juni 2009

Knutbymörderskan

Ja hon har skött sig så utmärkt att hon nu har fått semester i Östergötland.
INTE KLOKT.
Är det svårt att sköta sig på en rättspsykiatrisk klinik?!
Herregud i himlen, snälla sluta dalta med kvinnliga brottslingar.

Hon har ju för f-n MÖRDAT, alldeles nyss...ja det känns som det för mig, så jag kan tänka mig hur det känns för den mördades anhöriga nere i Knutby. Ett jäv-a hån!

Pixie

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja men det är väl klart hon ska få komma ut och lufta sig lite såhär i sommarvärmen, kan ju vara skönt för henne.

Det är rätt sjukt det här, tyvärr gäller det ju inte endast för kvinnliga förbrytare (mördare)
Mattias Flinck exempelvis har ju haft många permissioner och har fortfarande. Häromdagen var det en man som mördade en kvinna när han var på permis ( från sitt mordstraff ) som han satt av.
Skönt att det är svängdörrar på kåken, snart har vi Haga-mannen, Eklund och Lasermannen mitt ibland oss igen!

Toppenbloggen sa...

Ja puhu...men alltså, hur kan det vara så? Visst att de ska slussas tillbaka in i samhället...men det vore väl mer rimligt att göra det efter att hela straffet har suttits av...

Känns ju härligt att veta att mord som är det grövsta brottet, näst efter fildelning då...att det ger ett straff som avtjänas till hälften ute bland oss!!

Anonym sa...

Ja det är helt sjukt.. jag håller med om att det daltas, även för de som inte mördar utan bara är "Småkriminella".. tyckte det var frusterande när jag jobbade inom kriminalvården, rättsväsendet är liksom alldeles för lamt.. En domare sa en gång, (när jag tog upp ett ärende om en kille som misskött sig kraftigt under verkställigheten)-men han kan väl få en chans till han har ju haft ett så jobbigt liv.
Ok men det är ju bra signaler!Och väldigt tryggt för oss/de som jobbar i branchen, att inte ens rättsväsendet, domstolen ser på saker med allvar??! Mycket dåligt tycker jag!
Visst att även jag ömkade för många som haft det trassligt men de kan ju inte göra som de vill i livet ändå!

Jösses vad långt.. precis nyvaken här.. skriver nog nästan i sömnen här.. hehe
//N

Anonym sa...

Ja men de grövsta straffen utdöms väl oftast för knark och eko-brott. Eko-brott är väldigt allvarligt för där går ju staten miste om massa eventuella skattepengar och sånt måste verkligen markeras emot!

Nä jag vet inte vad som ska göras men att låta dem gå fria under strafftiden känns väl inte som den bästa lösningen tycker jag..