söndag 21 juni 2009

Nya foppa till fillan. Storlek 25? En st

Nya foppa till fillan. Storlek 25? En stor stor 25. Eller? Mina står bredvid och jag har 36. Fillan ska såklart ha dem ändå:)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Mini har redan strl 36..undrar vart det ska ta vägen..

Anonym sa...

oj??!! det lät stort...
45or till studenten då=)

Anonym sa...

Hehe ja det är nog inte omöjligt :) Stackarn..

Anonym sa...

Jag bara skojade såklart!!=)
Det är nog ingen fara, de flesta jag vet har ju typ 38-39, där hamnar hon kanske?! Ser ju lång ut på bilden, jag menar hon måste ju stå stadigt...å desto större fötter, desto hårdare kan hon sparka bort alla killar som kommer att jaga henne=)

Anonym sa...

Ja men det blir säkert runt 40 eller något :) Hon är rätt lång, 144 tror jag hon sa igår faktisk då hon var på Liseberg och det var viktigt att vara lagom för Kanonen :) Förra året var hon ju tvungen att stå på tå i skorna för att vara över 140 och få åka..hehe, smart!

Förut var hon ju alltid bland de längsta men det är hon inte längre, det har lugnat ner sig..

Anonym sa...

Inte klokt ju...snart ikapp mig...iof inte så svårt...men ändå...lillgumman har blivit så stor!!=)Kommer ihåg när jag hade rstaflätor jämt och ständigt...fick ta ut dem tidigare då jag blev så trött i armen när mini envisades med att det enda som dög var, killikill med flätorna för att somna...jag till och med flätade en av hennes dockor för att vi skulle kunna turas om, men det dög INTE!!?=) När man äntligen trodde att hon sov...då bara sträckte hon upp nästa arm eller fot, här med AAAAugusta, killikilla MERA...

Å då var ju den där lilla foten svår att säga nej till, även om man hade kramp i båda armarna och början till migrän...skulle vara lättare nu, om hon stack upp en 36:a, att säga nej...eller så inte...hihi...

Anonym sa...

Ja det är rätt sjukt att hon vuxit så..Ja de där flätorna tyckte hon om, måla katt och allt vad det var :)

Hehe ja hon låg ju i mitt knä när hon var liten och blev målad av mitt skäggstubb under hennes fötter. Hade väl kanske inte varit riktigt lika charmigt idag, även om pappa säkert hade tyckt att det var precis lika mysigt som då :)