söndag 12 juli 2009

Sista semesterdagen!

Hua vad denna semestern försvann fort. Vi har haft det superbra och hade ju en extrem tur med vädret men ändå känner jag mig inte helt nöjd, tre veckor är en vecka för lite.

Idag ska gumman åka till sin mormor och bo där i en vecka. Så det blir en extra semestervecka för gumman och om sanningen ska fram så betyder det ju lite semester även för oss. Gumman är i trotsåldern av tredje grad så det är full fart här. Tror att det kanske dessutom är en reaktion på att vara utan napp. Hon blir irriterad och har svårt att komma till ro. Att vara förälder är en utmaning och det gäller att försöka vara pedagogisk när man egentligen har lust att skrika rätt ut av frustration. Som tur är så är det ju den största käleken i livet så ens tålamod är ju hyfsat bra, men trött det bli man. Tanken att det kommer en sån här period när gumman är tonåring känns skrämmande, hua det måste vara en hyfsat jobbig period!

Nu ska vi ta en promenad till Jula och köpa dörrstopp, en liten tur till lekplatsen blir det nog också!

Ha en bra dag!

Nillah

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad konstigt det känns när man ser folk komma tillbaka från sina semestrar när man själv inte ens kommit iväg än. Satt några blek-deppade typer här på jobbet i morse som såg allt annat än nöjda ut. Men det är klart, en sista vecka med fyra meter regn över sig kan ju inte vara så upplyftande.

Toppenbloggen sa...

Men hade de bara haft en veckas semester då eller? Det har ju varit kanonväder i fjorton dagar innan det.. Här har vi iaf brännan kvar! ;) HEHE

//Nillah

Anonym sa...

Ja men ni kanske är som min jobbarkompis som oavsett vad alltid haft bra väder. Alla andra har drunknat i regn men neeej då, inte hon förstår du. Preciiiis där de var så sprack det upp så fint och solen sken på henne och hennes barn under hela semestern. Sicken tur :)

Nä men ni som haft nu har ju haft rätt bra väder måste man säga. Känns som vädermässigt är det kört för mig, men jag får en jävligt kort Augusti iaf :)

Anonym sa...

Vi var ju i västervik och tro det eller ej men det var faktiskt sol där när det regnade här.. Därav var campinglivet helt ok i år!

Vi hade 11 baddagar, det är väl inte illa!

Brännan sitter faktiskt fortfarande.. Även på orust o liseberg visade sig solen lite iaf.. så håll er till kustkanterna så kan solen titta fram!! ;)

//nILLAH