måndag 25 maj 2009

Vad hände med...de somnar snart.? Det va

Vad hände med...de somnar snart.? Det var ju en timma sen.? Puhu...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe finns ju få saker som ser lika skönt ut som när barn sover eller ligger och myser. De kan konsten att slappna av iaf..

Toppenbloggen sa...

Vilka godingar.. ser urmysigt ut!

Här är det pappa som nattar idag, nya rutiner.. känns bra! Även om jag såklart vill vara med min lilla dotter så är det skönt att få lite tid för sig själv oxå!! /N

Anonym sa...

ja det ser för härlígt ut...när man smyger in till emilio och han ligger med ena benet över spjälsängskanten...sover som en stock...å man bara, det finns ju inte att man kan sova gott i den ställningen...så smyger man vidare till felicia...som likt pippi ligger med fötterna på huvudkudden...å inte vaknar ett dugg trots att man bäddar om, lyfter osv...de sover gott helt enkelt! Önskar det vore likadant för en annan...istället sover man med ett öga öppet=)

Anonym sa...

Ja herregud, man kan ju ta dem i benen och svinga ovanför huvudet..de skulle aldrig vakna ändå. Å helt varma är de också :)
Själv vaknar man om det knäpper till i en planka två våningar ner, helspänn hela tiden :)

Anonym sa...

hehe precis...

har en igelkott på altanen som jag misstar för tjuv ett par dagar i veckan...så jag vet vad du pratar om...har iof också en yngre man här hemma som sover precis lika bra som barnen...hehe, så det kanske är åldern det hänger på!!=)

Eller personligheten, vad vet jag...men avis är jag iaf...

Anonym sa...

Ja det har nog med åldern att göra. Såna där saker som att sova till tio på morgonen har ju inte hänt på hur många år som helst. Nu smyger jag upp ögonen och tittar på mobilen, i morse var klockan 05,54..skönt att komma igång :)

Anonym sa...

Lustigt...varför blir det så...?? Varför måste oldies vakna i ottan??