måndag 25 maj 2009

Carolina Gynning..


Gästade igår Filip och fredriks nya program. Var det någon som såg det? Vad hade de gjort med Gynning. Hon såg ju helkonstig ut.

Hittade tyvärr ingen bild på det men hon var liksom sönderspacklad. Helt vit i ansiktet och såg allmänt konstig ut. Hon som är så fin som hon är! Hittade en annan bild där hon också ser lite annorlunda ut.
//Nillah


10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det måste ju ha blivit något fel eller? Två timmar i sminket och så blev det som det blev, kanske var praktikanter som skötte sminkningen.

Anonym sa...

Ja nåt konstigt var det.. det såg ut som det gick att skära bort sminket från ansiktet.. hua inte vackert alls!!

men det fanns ju andra vackra i det programmet! ;)

//Nillah

Anonym sa...

Ja Ranelid har ju nåt visst kanske..? :)

Anonym sa...

hehe... hua nej jag menade ju förstås målisen.. riktig pudding det ju! haha /Nillah

Anonym sa...

Hehe..nähä, tycker du det :)
Ja kan tänka mig att det fanns några tjejer som suckade tungt hemma i förorterna runt om i Sverige igår. Där sitter han, ung snygg och proffsmålis i Nhl. Stor lägenhet på Manhattan och 75 miljoner i årslön..Känns ju som ett rätt ok liv i den åldern :)

Toppenbloggen sa...

plus att han kunde spela gitarr!! Känns som ens egna liv är rätt torftigt i jämförelese.. hehe men Skara är ju inte heller helt illa?! ;) /nillah

Anonym sa...

Gitarr också ja, glömde jag!
Nä absolut inte, Manhattan är ju inget kul alls om man jämför. De har ju inget Köpstaden tex!

Toppenbloggen sa...

Fast jag hade nog känt mig enormt liten i den staden.. Så jag tar nog hellre min hockeyspelare och bor kvar i denna hålan.. Husvagnen väger ju upp lite också.. hehe..
Ringde en på den idag föresten! tjoho!

Anonym sa...

Ja husvagn funkar dåligt på Manhattan och Henke hade nog tittat väldigt konstigt på dig om du föreslagit en säsongsplats på Böda-Camping :)

Toppenbloggen sa...

det är möjligt! ;)