lördag 19 december 2009

SAAB i graven, en sorgens dag...


Hur ofta frågar du som har en affär...vart har du tjänat de där pengarna?? Inte på nåt olagligt va? För då, då du, då får du iiiiinte handla här...


GM tyckte att den ryska miljardärens pengar verkade skumma...det var mycket oklarheter runt honom. Ja vadå? Han har fett med pengar och är affärsman...han har ju knappast bedrivit välgörenhet för att skrapa ihop den summan...men OCH????


Vad har de med det att göra? Visa cashen, här har du saab, lycka till...men nähä...nu blev det ingen affär, utan SAAB ska läggas ner.

Mycket bra gjort av svenska regeringen från början, eeehee=/ Kan förstå att saab-jobbare kan känna en viss irritation när de hör den stora "framgångsrika affärskvinnan" (hehe, är hon komjölkerska från början?) Maud Olofsson uttala sig...precis som att hon ens har en aning...då hade det inte misskötts såhär från början.


En sorgens dag....
Blir spännande att följa vem som tar ansvaret för alla dessa människor som blivit grundlurade och blåsta...inte bara arbetarna utan även de som troget köpt Saab i alla år.


//P


Inga kommentarer: