tisdag 1 december 2009

Idag är ingen vanlig dag. Idag är världe

Idag är ingen vanlig dag. Idag är världens stressdag. Lillgumman ska till vårdcentralen med sin hand, jag ska lämna prov inför operation, sen till sjukhuset, däremellan ska jag jobba lite, sen andra sprutan för både mig och lillgumman. Någon som har hört om man blir dålig även av andra sprutan? Hoppas inte det. Vad tror ni om saab-GM? Stackars stackars saab-göran häggström?!:) som måste gå på tiggarrundor nu. Puhu. Sorgligt för alla dessa människor som satsat sitt liv i saab. Som åker saab och andas saab. Känner för er alla kämpar. Kan ju också tycka att regeringen agerat kasst. Det var ju inte precis förvånande att den förra affären inte gick igenom. Så varför väntade de så länge? Tills saab blev iskallt. Hm?? Nåja. Håll tummen för Fillan allihop. Att armen är ok. Hon halkade vid bubbelpoolen med jamma. Hon skulle trycka på den dumma dumma knappen enligt henne själv. Å då var det som en knuff som ingen såg. Pang! I själv verket var det så att hon halkade på en kaklad trappavsats, när hon skulle trycka på poolknappen. Benet ser värre ut än armen. Men armen har hon i skydd hela tiden. Använder den bara i vissa lägen. Så det måste vara nåt galet. Pappan i familjen är fd skateboardåkare och har brytit sig 14 gånger. Hoppas inte hon har ärvt hans sköra ben. Så håll tummen allihop för vår lillgumma idag. Pixie

1 kommentar:

Anonym sa...

Det låter som en dag där det finns lite att ordna med..Vet inte hur det är med sprutan men inte borde man väl bli dålig även efter den andra? Nä det tror jag inte iaf!

Synd på Saab tycker jag, gillar faktiskt märket och det vore tråkigt om det försvann efter så många år. Lite svenskt kan vara kul om det finns kvar..

Stackars lilltjejen då, hoppas det inte är nåt allvarligare än en stukning eller så..