måndag 14 december 2009

Rami-paradise hotel-nya idolen!!

Vilken sköning=)
Han rör om i grytan kan man lugnt säga...
Gillar när han säger till Jackie att hon är lite för närgången...tar inte ens av sig kläderna när han delar säng med Catja. Det är en kille i min stil...hehe...

Han är ju f-n den enda normala där inne...

Andreas som sett sig som lite "över" de andra, faller platt av Ramis motkommentarer då han går till attack p g a rumsbyte...

Lite lustigt då både Catja och Andreas är såna storspelare....att de sen inte kan ta att spelet spelas, utan inbillar sig att deras "äkta" känslor till varandra ska tas på allvar och respekteras, vad trodde de? Att de skulle få bo ihop och sen vinna hela skiten, leva lyckliga i en kvart och dela på pengarna??=)

JA, jag är beroende av den här otroligt knasiga serien...kan helt enkelt inte sluta titta. Å nu blev det ju ännu bättre, när de släppte in en helt vanlig kille bland falbygdesnissarna....

Ok, Annelie och Kristoffer verkar ok de också, men jag har lite svårt för allt det där sexandet i TV, blir så B på nåt vis. Plus att Annelie verkar inte bry sig så mycket mer än om sitt utseende, sminkar sig mest hela tiden i hångelpauserna. Men de kommer nog gå långt...eller, vem vet????
OOOOOH, spännande, längtar till Onsdag!!=)

Vad tycker ni??

Håll tummen nu för att Rami håller ställningarna och ställer till massa oreda, hihi...att han inte kastar kläderna och kör juckajuckadans och ligger runt. Vore kul med en enda dokusåpa-kändis som representerar verkligheten!!

Nattinatt nu ska förortsmamman sova-jobb imorgon//Pixie

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ja han har kört på rätt bra hittills måste man ju säga. Risken finns väl bara att han är lite väl på och gör så att de andra stör sig på att han ska komma in och styra och ställa..Ska bli intressant att se vart det tar vägen :)

Jackie måste ju känt sig bra jävla bortgjord där iaf, rös i kroppen!

Tror nästan att hon Annelie kan glida fram till finalen? pga att hon ligger så lågt och är anonym, hon gör ju verkligen ingenting..ligger på rygg och sminkar sig halva dagen..

Jaja, inte för att jag bryr mig om det där programmet :)

Anonym sa...

tror att han är en smartie...eller hoppas på det iaf...så det blir nog hemgång för en efter en nu...hihi...

Anonym sa...

Insatt för att inte bry dig=)

Anonym sa...

Ja jag har ju höööört du vet :)

Anonym sa...

Det är ju inte precis som att man hurrar och erkänner att såna här dokusåpaprogram är bra när säsongen drar igång...men efter en halv säsong, då känner man ingen skam längre...utan skriver lååååånga inlägg och egna hejarramsor till deltagarna...fan, man är nog sjuk!!!=)

Anonym sa...

Haha..kanske är lika bra att man håller käft varje gång det startar nåt nytt för min sitter ju ändå där sen som en torsk och glor! :)

Anonym sa...

Ja fast det blir ju rätt töntigt det också...typ...

Vad är krig och svält jämfört med robinson och baren?? pfhhh...tycker det är skamligt att de stjäl tid i etern...de där så kallade "nyheterna" eehe, vem bryr sig typ!?=)

haha, härligt scenario...

Anonym sa...

Hehe ja precis, de borde verkligen lägga tid på sånt som är viktigt på riktigt! :)

Nu lyckades jag såklart missa det här underbara programmet igår. Blev det några skandaler?